Новини от членовете на БФБЛ

Великденски бонус от Идънред

31 март 2021
Великденски бонус от Идънред


Наближава един от най-светлите семейни празници - Великден. Великден е шанс да почетете надеждата и радостта от пролетния сезон и да възнаградите своите служители за усилията, които полагат. Всички се радваме на оптимизма, който носи този светъл празник, а сега повече от всякога имаме нужда от него.

Планирахте ли вече как да мотивирате служителите си и да ги възнаградите за усърдната им работа? Сега е точното време и ние сме тук, за да ви помогнем.

Кои сме ние?

Ние сме Идънред България и вече повече от 15 г. сме лидер на пазара на предплатените корпоративни услуги за работодатели, служители и партньори.

Кой е най-подходящият подарък?

Предизвикателство е да намерите подходящ подарък за служителите си, който да могат да споделят със своето семейство. Това е вашият шанс да го направите. Ние сме тук, за да ви предложим най-подходящото решение – Карта подарък или Ваучер подарък.

<https://multimedia.bg.edenred.info/edenred-S/photos/065000d8-40aa-459f-916a-9312b1dbae28.png?img1617187507510>

Те са чудесен избор за универсален подарък, който ще даде възможност на служителите ви сами да изберат подаръците, които ще ги направят щастливи и ще споделят със семейството си. Мода, техника, хранителни магазини са само част от над 10 000 обекта, където могат да използват ваучера, а картата няма никакво ограничение.

Вашата оценка на служителите на Великден показва грижа към тях и е от ключово значение за тяхната мотивация, доверието и лоялността към компанията.

За подробности и запитвания: <http://bg.edenred.info/click.html?x=a62e&lc=7mk&mc=H&s=CsDY&u=H&z=qJlAPce&>

 


Още новини