Новини от членовете на БФБЛ

Kaufland България получи медал Best Buy за най-добро съотношение между цена и качество

23 март 2021
Kaufland България получи медал Best Buy за най-добро съотношение между цена и качество

Сертификатът се издава въз основа на проведено проучване сред българските потребители

Kaufland България получи медал Best Buy за най-добро съотношение между цена и качество. Компанията получава сертификата след проведено проучване сред българските потребители. Допитването е осъществено онлайн в началото на годината, в резултат на което Kaufland България е отличена с Best Buy Аward 2021/2022 г. Организатор на проучването е независимата швейцарска организация ICERTIAS.

Медалът Best Buy Award е ясен показател, че продуктите и услугите, които компанията предлага, отговарят на строги стандарти за качество, като същевременно са на разумни цени. Името на Kaufland България е посочено от участвалите респонденти в категория „Търговска верига“ като компания, която предлага най-добро съотношение между цена и качество.

За провеждането на онлайн проучването е използвана иновативната методология CAWI - DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness). DEEPMA се фокусира стриктно върху удовлетвореността на потребителите и измерва възприятието и мнението им за това кои продукти на пазара предлагат най-добро съотношение цена / качество. Използваните въпросници в допитването са с отворен край, а прилагането на DEEPMA помага да се елиминира влиянието на разпознаваеми марки на продукти и най-честия избор на потребителя по време на интервюта.

Като лидер в сектора за модерна търговия, основна цел на Kaufland е да бъде верен партньор на българското семейство. Компанията непрекъснато адаптира ценовите си предложения спрямо нуждите на клиентите, а предлагането на най-доброто съотношение между цена и качество е в основата на бизнес стратегията на търговската верига. Осигуряването на качествен и разнообразен асортимент на отлични цени е едно от най-важните клиентски обещания на Kaufland. Търговската верига предлага богат асортимент, надхвърлящ 20 000 артикула в най-големите обекти на компанията на територията на страната.За да направи обслужването на своите клиенти винаги комфортно и приятно, Kaufland дава гаранция за безупречна свежест и качество на предлаганите в асортимента си продукти. Повече за всички обещания на компанията към нейните клиенти можете да откриете тук.

За Kaufland България:Kaufland е част от водещата европейска група в сектора на търговия на дребно Schwarz. В България компанията е пазарен лидер с годишен оборот от близо 1,6 млрд. лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 000 служители.Kaufland има 60 хипермаркета в 34 града с асортимент, надхвърлящ 20 000 артикула в най-големите обекти. За времето от своето идване в България през 2006 г. до днес компанията се превръща в значим фактор за стимулирането на националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с инвестиции от над 1,4 млрд. лева. Вижте повече на www.kaufand.bg


Още новини