Новини от членовете на БФБЛ

Три тренировки и разговор с Краси Георгиев за „Ден на маратонката“

18 март 2021
Три тренировки и разговор с Краси Георгиев за „Ден на маратонката“

Предизвикай се на 26 март 2021 г.

Три различни тренировки и мотивиращ разговор с ултрамаратонеца Краси Георгиев ще са на разположение на цяла България за Ден на маратонката 2021. Празникът на движението и грижата за тялото се отбелязва за трета поредна година по инициатива на Бенефит Системс България и е още една стъпка към борбата със застоелия начин на живот. БФБЛ е партньор на инициативата.

„В момента голяма част от хората работят от вкъщи и почти не излизат заради ситуацията с вируса, което е поредната предпоставка за намалено движение. Тазгодишният Ден на маратонката повече от всякога е начин да доставим на хората радост, разнообразие в работния ден и да им припомним, че за да са ефективни във всяка сфера на живота си, първо трябва да се погрижат за ума и тялото си“, разказват организаторите.

Достъпно

За да може всеки да се възползва от подготвените тренировки – кондиционна, пилатес и интервална, и да почерпи мъдрост от госта на деня Краси Георгиев, всичко в Ден на маратонката 2021 ще се проведе онлайн на живо във Facebook страницата на Бенефит Системс България (https://www.facebook.com/BenefitSystemsBulgaria).

Освен специалните събития, в мрежата ще се проведе и верижно предизвикателство, което ще включва изпълнение на 10 клека и започва на 19.03. „Упражнението е базово не само в тренировките, но и в ежедневието ни и се надяваме повече хора да се запалят по идеята“, допълват организаторите.

Освен включване в някоя от инициативите за деня, хората могат и просто да обуят маратонки на 26 март, да излязат да се разходят по време на обедната почивка или просто да си наливат по-често вода.

Масово

През първите две издания на Ден на маратонката инициативата беше подкрепена от над 400 работодатели и близо 100 000 служители, които обуха спортни обувки на работното си място. През 2021 е време да се включите и вие!

Повече за Ден на маратонката може да научите на страницата ни: https://benefitsystems.bg/sneakersday2021


Още новини

Kaufland намалява пластмасата си с близо 30%

Kaufland намалява пластмасата си с близо 30%

Компанията преизпълнява с 4 години целите на глобално ниво   Kaufland отчита спад от 27% в употребата на пластмаса за 2021 г., с което компанията на глобално ниво преизпълняв......»