Новини от членовете на БФБЛ

СТЕМО на 30!

12 март 2021
СТЕМО на 30!

На 9 март 2021 г. СТЕМО отбелязва своя 30-и рожден ден. Поздравления и от нас!

СТЕМО е утвърден лидер в областта на информационните и комуникационни технологии. Компанията разполага със собствени търговски офиси, софтуерна къща, центрове за поддръжка и складове, оборудвани с модерни информационни, технически и транспортни средства. Филиалите на фирмата се намират в най-големите градове на страната – София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Бургас, Русе, Плевен, Благоевград, Козлодуй, Габрово.

СТЕМО предлага широко портфолио от ИТ продукти, решения и услуги, които помагат на клиентите да изградят и повишат ефективността, производителността, сигурността и надеждността на своята ИТ инфраструктура.

С разностранен професионален опит и експертиза, експертите от компанията осъществяват успешна реализация на комплексни проекти, обхващащи пълния жизнен цикъл на всяка информационна система – консултации, проучване, анализ, проектиране, планиране, внедряване, обучение, експлоатация, оптимизация, поддръжка и обновяване.


Още новини

Kaufland намалява пластмасата си с близо 30%

Kaufland намалява пластмасата си с близо 30%

Компанията преизпълнява с 4 години целите на глобално ниво   Kaufland отчита спад от 27% в употребата на пластмаса за 2021 г., с което компанията на глобално ниво преизпълняв......»