Новини от членовете на БФБЛ

УниКредит получи няколко награди от проучването на Euromoney за частно банкиране и управление на богатството за 2021 г.

05 март 2021
УниКредит получи няколко награди от проучването на Euromoney за частно банкиране и управление на богатството за 2021 г.

УниКредит получи няколко награди от годишното рейтингово проучване на Euromoney за частно банкиране и управление на богатството. Банковата група беше отличена като най-добър инвеститор в ESG проекти - околна среда (environment), социална политика (social) и управление (governance) и каузи с въздействие в ЦИЕ. УниКредит получи още награда за благотворителната си дейност в Италия и отличието за най-добрите услуги в сферата на частното банкиране в Хърватия.

Останалите награди, с които УниКредит Хърватия беше отличена са за обслужването на заможни клиенти, услуги за семейни компании и собственици на бизнес в страната.

Проучването на Euromoney за частно банкиране и управление на богатството за 2021 г. прави задълбочен преглед на най-добрите услуги в частното банкиране по региони и области на обслужване. Тази година в проучването участваха частни банкери от 99 страни, които трябваше да анализират компаниите, които са им най-големите конкуренти.

 „Гордеем се, че услугите на УниКредит в сферата на Частното банкиране са високо оценени на наградите на Euromoney”, коментираха Джанфранко Бизани и Николо Убертали, директори на УниКредит за ЦИЕ и допълват, че през изминалата година банката е работила активно, за да предоставя най-добрите услуги на индивидуални клиенти, компании и международния бизнес.

Освен Euromoney,  наскоро и Global Finance отличи УниКредит. Банковата група беше обявена за „Най-добра банка за търговско финансиране в ЦИЕ“, „Най-добър доставчик на финансиране на вериги за доставки в ЦИЕ“ и финансиране на търговия и вериги за доставки за 2021 г.


Още новини