Новини от членовете на БФБЛ

Благотворителен куиз в подкрепа на деца в риск

12 февруари 2021
Благотворителен куиз в подкрепа на деца в риск

Hard to Cheat Online Quiz обединява любителите на интелектуални забавления в подкрепа на важна кауза

 

Обичате ли логически загадки и интелектуални игри с приятели? Бихте ли се включили в игра, която освен забавление ви предлага и значима кауза - подкрепа на деца в неравностойно положение? 

 

Фондация „Сийдър” ви кани да съберете отбор до 6 човека и да се присъедините към благотворителния онлайн куиз Hard to cheat quiz на 25.02 от 19 ч. Нужни са ви единствено добро владеене на английски език, компютър и интернет, защото това е „кавър версия” на традиционния куиз, който организацията провежда повече от 10 години. Вариантът с онлайн изданието се роди в отговор на нуждата от социална дистанция през 2020 г. Куизът предлага вечер, изпълнена с интелектуални забавления и състезание между отбори в името на значима кауза - осигуряването на качествена грижа за деца и младежи в неравностойно положение. И тъй като всичко може да се открие в гугъл, а хитруването е изкушаващо, организаторите предлагат по-различен вариант на викторината, в който преписването няма да е възможно. 

Благотворителният куиз е чудесна възможност да споделите с приятелите, семейството или колегите си няколко часа интелектуално забавление. Участниците отговарят отборно на различни по теми въпроси в реално време, докато са у дома си с любима напитка в ръка. 

Пригответе своето добро настроение, а за всичко останало са се погрижили от екипът на фондация „Сийдър”. 

Регистрирайте своят отбор тук и ще получите всички допълнителни указания и инструкции. Таксата за събитието е 100 лева на отбор и е изцяло в подкрепа на деца и младежи, които живеят в центровете на организацията. Голяма част от тях са с тежки увреждания или лишени от родителска грижа. 

Последвайте организацията във Фейсбук, за да не пропускате новините около събитието. 

 Фондация „Сийдър“ е българска неправителствена организация, създадена през 2005 г., която допринася за положителната промяна в живота на над 3000 деца и младежи в риск, управлява 9 социални услуги и полага индивидуални грижи за над 100 деца с тежки увреждания, както и лишени от родителска грижа. „Сийдър” подкрепя и семействата на младежи с интелектуални затруднения. Организацията активно работи за промяна на държавните политики за деца, лишени от родителска грижа и хората с увреждания и е сред водещите участници в деинституционализацията.

Повече информация за каузата ще откриете на www.cedarfoundation.org 

 


Още новини