Новини от членовете на БФБЛ

УниКредит Булбанк дарява 6 300 лева в подкрепа на децата с хронични заболявания

01 февруари 2021
УниКредит Булбанк дарява 6 300 лева в подкрепа на децата с хронични заболявания
  • Средствата бяха набрани в рамките на кампания, в която банката се ангажира да дари на „Българската Коледа“ по 10 стотинки за всяка покупка, която клиент направи с телефона си от 18 декември до края на 2020;
  • Плащането с телефон, вместо в брой или с карта, е бързо, лесно и удобно за клиентите.

УниКредит Булбанк дарява още 6 300 лева на „Българската Коледа“. Сумата беше набрана в рамките на кампания, в която водещата банка се ангажира да дари по 10 стотинки в подкрепа на децата с хронични заболявания за всяко плащане на клиент, направено с телефон в периода 18-31 декември 2020.

С направените малко над 63 хиляди плащания чрез т.нар. дигитален портфейл клиентите на УниКредит Булбанк ще допринесат за осигуряване на съвременна медицинска апаратура за детски клиники и отделения в цялата страна чрез кампанията „Българската Коледа“. Допълнително, банката подкрепя кампанията и като основен спонсор на концерта „Българската Коледа“.

„Вярваме, че благодарение на тази идея, родена като инициатива на млади, талантливи и ангажирани наши колеги, успяхме да допринесем допълнително към споделената ни кауза за подкрепа на децата с хронични заболявания и техните семейства“, каза Теодора Петкова, главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк и председател на Управителния съвет на банката.

Плащането с телефон, вместо в брой или с карта, е бързо, лесно и удобно за клиентите.

Клиентите с физически карти, издадени от УниКредит Булбанк, които не са ги дигитализирали, могат да го направят за минути.  Независимо дали картата е Visa или Mastercard, тя лесно се добавя в Apple Wallet за извършване на плащания с iPhone, iPad, Apple Watch и Mac. Притежателите на мобилни телефони с операционна система Android могат да ползват интегрирания дигитален портфейл в приложението за мобилното банкиране Bulbank Mobile.

 


Още новини