Новини от членовете на БФБЛ

Празнувай с dm България – 12 години рожден ден!

29 януари 2021
Празнувай с dm България – 12 години рожден ден!

Участвай в онлайн томбола и спечели един от 12 подаръчни комплекта!

В 12-ата година от навлизането си в България dm откри своя 90-и магазин и така клиентите в 28 града у нас могат да се възползват от огромното разнообразие от над 14 000 дрогерийни стоки. С разширяването на филиалната мрежа, dm вече има над 750 служителя у нас. За последната година бяха направени и инвестиции в размер на повече от 7 милиона лева за разширяване и обновяване на магазини и обучение на служители.

Като отговорна компания, dm не само реализира и подкрепя важни социални проекти, но и помага за развитието на своите служители. През 2020 година по инициатива на компанията в България беше въведена новата професия „дрогерист“. Дрогеристът е специалист, който има задълбочени познания за състава на продуктите и е изучавал предмети като ботаника, наука за храненето, химия, органи и системи и много други. Консултантите с подобен профил ще осигурят още по-компетентна консултация в магазините, което изцяло ще промени сектора на модерната търговия у нас.

Днес, 29.01.2021 г., dm България става на цели 12 години и ще отбележим празника, раздавайки страхотни награди на 12 от Вас

Всичко, което трябва да направите, е да отговорите на нашите въпроси в регистрационната форма тук >>

В играта може да се включите от 29.01.2021 до 31.01.2021 г.  При регистрацията следва да въведете следните данни:  три имена , e-mail за контакт, телефонен номер за контакт.

Награди

Наградите ще бъдат раздадени на общо 12 печеливши участника, всяка награда включва следните три продукта:

  • 1 бр. alverde Naturschön Почистващ гел за лице, 100 мл 
  • 1 бр. Dontodent Паста за  зъби с билки, 125 мл 

1 бр. Balea Маска за лице с коноп, кърпа


Още новини