Новини от членовете на БФБЛ

Премиера на първата книга-наръчник за лидери по време на COVID-19

16 октомври 2020
Премиера на първата книга-наръчник за лидери по време на COVID-19

Максим Бехар представи официално новата си книга „Пет минути до утре

„Пет минути до утре новата книга за лидерството по време на COVID-19 на PR експерта Максим Бехар, бе представена официално в София.Сред поканените на премиерата в книжарница „Гринуич“ бяха видни предприемачи на големия и малкия бизнес, дипломати, журналисти, професори, и артисти.

 Премиерата бе предавана и на живо във Facebook пред още по-голяма аудитория от почитатели, които също станаха свидетели на представянето в реално време и успяха да разберат повече за съдържанието на „Пет минути до утре“ от автора и издателя и вдъхновението зад създаването ѝ. Книгата е и една от първите на пазара, посветена на мениджмънта по време на пандемия, и вече може да бъде закупена от всички по-големи книжарници в страната.

„Пет минути до утре“ е по-особена книга – тя визира всичко, което се случи в България и в света от 1 март тази година до момента. В нея споделям моя опит – как си преструктурирах бизнеса, какво направих с компанията си, за да не ни засегнат трусовете на кризата с COVID-19.В текста има и много примери от чужбина, главно от Европа и САЩ, съвети от доказани експерти от различни сфери, както и аналог с други кризи, например финансовата през 2008 г.“, сподели по време на премиерата Максим Бехар. 

„Пет минути до утре“ е петата от книгите на Максим Бехар, които пожънаха голям успех през последните години. Последната му книга „Световната PR Революция“ достигна 8 място в Топ 100 на PR книгите на всички времена, класирана от BookAuthority.com.

В България „Пет минути до утре“ се издава от издателство „Фабер“. Авторът лично взе първия екземпляр от великотърновското издателствона 25 септември от издателя Нейко Генчев.Още от първия си ден в продажба на българския пазар книгата се радва на голям интерес от страна на читателите, като първият тираж вече е изчерпан.

Какво ще открият читателите в „Пет минути до утре“

Книгата „Пет минути до утре“ е своеобразен наръчник за модерните лидери, в който Максим Бехар споделя своя дългогодишен опит, както и ценни съвети за успешен бизнес. Книгата дава практически насоки как да бъдем по-гъвкави и да се адаптираме по-лесно към променящата се среда.

В книгата читателите могат да прочетат още за:

– 100 правила на модерния лидер;

– Хронология на COVID-19;

– Как се отрази пандемията на бизнеса;

– Как да се държим по време на видео срещи;

– Нетипични съвети за типични лидери.

Какво казват другите за книгата?

  • „Написана леко и с финес, така, само както авторът умее.“ –Георги Милков, журналист
  • „Задължително четиво за модерните лидери и мениджъри.“ –Левон Хампарцумян, финансист
  • „Стилно написана, за тези, които искат да знаят истината“ –Проф. Любомир Стойков, медиен експерт
  • „Интересни идеи, които непременно трябва да прочетете.“ –Пламен Русев, IT предприемач
  • „Практиката учи най-добре, Максим го доказва от години.“ –Светлин Наков, предприемач
  • „Прочетете я, за да промените бизнеса си, а и живота си.“ –Соломон Паси, визионер
  • „Увлекателен текст за хора, които искат да бъдат чути.“ –Стефан Вълдобрев, артист в живота

 

За Максим Бехар:

Максим Бехар е български бизнесмен, журналист, дипломат и възпитаник на Harvard Kennedy School. Той е основател и CEO на водещата българска PR компания M3 Communications Group, Inc., както и Председател на Борда на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария.

Максим Бехар е Почетен генерален консул на Република Сейшели в България, и бивш Президент на Световната PR организация ICCO. Той е единственият българин, вписан в Световната PR Зала на славата в Лондон.  

Книгата му „Световната PR Революция", издадена първо в Съединените щати, е оценявана като една от най-добрите в света в областта на PR-a през последните години.

 

Зa издателство ФАБЕР:

Издателство ФАБЕР е подготвило и отпечатало над 10 000 заглавия за свои клиенти от цял свят, и над 3 000 собствени заглавия. Сред клиентите му са държавни институции, водещи учебни заведения, институти, музеи, издателства, и независими автори.

ФАБЕР е създадено във Велико Търново през 1996 г., със собственик Нейко Генчев.  Днес разполага с квалифициран екип от специалисти и собствена печатна база, оборудван с иновативни и необходими техники за изработването на перфектни книги на европейско ниво. Издателството е насочено предимно към издаването на научна, учебна и справочна литература на академично ниво от всички области на знанието, както и  подбрана художествена литература.

 


Още новини