Новини от членовете на БФБЛ

Кеш Кредит с нова инициатива за събиране на детски книги

27 август 2020
Кеш Кредит с нова инициатива за събиране на детски книги

До края на септември всеки, който иска да се включи в кампанията, може да дари книга в офисите на компанията в Стара Загора

Кеш Кредит, една от водещите фирми за бързи кредити в България, стартира нова инициатива, чрез която ще бъдат събирани детски книжки за Регионална библиотека „Захарий Княжески“ – Стара Загора. Компанията има за цел да насърчи любовта към четенето именно у най-малките.

„Дари книга, усмихни дете!“ е кампания, в която всеки може да дари някои от любимите си детски книги в офисите на Кеш Кредит в Стара Загора до края на септември (30.09). От своя страна, водещата фирма за бързи кредити ще се отблагодари на дарителите със сертификат за Дарение и отстъпка от 15% от услугите ѝ.

Партньорството на Кеш Кредит и старозагорската библиотека цели да напълни рафтовете на реновираното крило за детска литература с нови истории и любими разкази. Така библиотеката ще се превърне в още по-приятно място, което стимулира любопитството на децата и им помага да се развиват.

Наскоро Кеш Кредит започна и лятна кампания „Лятото е за приятели“, която дава възможност на клиентите да предоставят отстъпки на своите близки и приятели, като по този начин натрупват парични бонуси. Компанията за бързи кредити следва дългосрочната си стратегия за непрекъснато подобряване на услугите си, като предлага на клиентите си страхотни възможности и иновативни решения.

За Кеш Кредит:

Кеш Кредит е високотехнологична небанкова финансова институция с фокус върху бързото развитие и налагането на нови продукти и услуги в полза на потребителя. Компанията работи успешно на пазари в Европа, Африка, Азия и Близкия изток. От 2017 г. Кеш Кредит е първата компания в света, която отпуска кредит през Viber чрез интегриран чат бот, програмиран да предоставя обща информация, да обработва кандидатствания, да отпуска кредити и да комуникира с клиентите по актуални теми.

Кеш Кредит използва иновативен модел за кредитиране без аналог на пазара, като кандидатстването за бързи кредити става онлайн, по Viber, във Facebookmessenger, чрез обаждане по телефона или в някой от офисите  на компанията в цялата страна. Кеш Кредит постоянно работи по имплементиране на най-новите и модерни подобрения в сферата на финансовите услуги, за да отговори на нарастващите нужди на своите клиенти навсякъде и по всяко време.

За още информация, моля, посетете: https://cashcredit.bg/

 


Още новини

Едно дете чака магия

Едно дете чака магия

Стани магьосник – подари му книга! – кампания на Национална мрежа за децата Наближава Коледа и всяко дете се вълнува за идващите празници и мечтаните подаръци. Има много деца, к......»

Hyatt Regency Sofia: Нова година в Ню Йорк, Милано и Холивуд

Hyatt Regency Sofia: Нова година в Ню Йорк, Милано...

Тази година сме подготвили за Вас цели три новогодишни предложения!   Бална зала „Васил Левски“ отваря врати за бляскаво новогодишно парти в Ню Йорк стил. На сцената изгряват зв......»