Проект - Доброто тук

Компания

Категория

Инвеститор в обществото

Описание на проекта

цел на проекта

ЗАГОРКА подкрепя различни активности, свързани с изкуство, околна среда, отговорна консумация, за да допринесе за благосъстоянието на местните общности. Като реализира подкрепа на българското творчество и дух, част от платформата „Доброто тук“. В партньорство с Община Стара Загора компанията организира „Beerфестът“ за 5та поредна година, любителите на музиката и пивото се насладиха на шоу с тематични стилове и се включиха в забавни и природосъобразни активации. Служителите на ЗАГОРКА облагородиха парк Загорка, за да създадат място за отдих за жителите на града.

целева група

Всички бенефициенти, които се включват в активностите, Жителите от регион Стара Загора, служители на ЗАГОРКА. ЗАГОРКА реализира различните инициативи като създава допълнителна стойност по цялата верига за своите партньори и консуматори.

продължителност

ЗАГОРКА подкрепя различни активности през годината, свързани с изкуство, околна среда, отговорна консумация, за да допринесе за благосъстоянието на местните общности. В партньорство с Община Стара Загора компанията организира „Beerфестът“ за 5та поредна година, любителите на музиката и пивото се насладиха на шоу с тематични стилове и се включиха в забавни и природосъобразни активации. Служителите на ЗАГОРКА облагородиха парк Загорка, за да създадат място за отдих за жителите на града.

дейности по проекта

ЗАГОРКА подкрепя различни активности, свързани с изкуство, околна среда, отговорна консумация и др., за да допринесе за благосъстоянието на местните общности. „Beerфестът“ се посещава от около 30 000 човека от Стара Загора и региона. Комуникационната кампания достига до 496 514 човека чрез дигитална кампания, ООН и комуникация в медии. С грижа за околната среда и зелените общности, ЗАГОРКА и ЕКОПАК България разработиха Зелен наръчник за всеки ден. Кампанията стратира като предизвикателство в социалните мрежи #Зеленообещание, което имаш за цел да покаже, че с малки, но постоянни действия в ежедневието, може да се опази околната среда. Известни инфлуенсъри с екосъобразен начин на живот подкрепиха инициативата, която достигна до 973 189 човека. Гласът на човешките права беше издигнат с подкрепата на ЗАГОРКА в конкурса „Граждански будилник“ на Български център по нестопанско право. А подкрепа на Международния симпозиум за лендарт и кинетично изкуство КЕВИС `2021 на ЕТЪР - Етнографски музей имащ за цел провокира, че „сега“ е последица от „вчера“ и отправна точка за „утре“. Показва връзката между природата и изукството. Загорка насърчи консуматори да тръгнат по стъпките на Доброт

резултати

Целта на ЗАГОРКА е дългосрочна подкрепа на инициативи, които чрез своята оригиналност и подход адресират важни обществени и екологични теми. ЗАГОРКА винаги подхожда отговорно с всяко решение за опазването и изграждането на околната среда – за обществото, природата, служителите си, партньори и консуматори, посредством своите марки и вдъхновяващи иновации, особено в тези трудни времена и предизвикателна обстановка, за да създава истинска сплотеност на местните общности. Инвестицията в подкрепата на обществено значими инициативи е в размер над 100 000 лв.