Проект - Благодаря.бг

Компания

Категория

Награда за маркетинг, свързан с кауза

Описание на проекта

цел на проекта

Вдъхновяваме за по-добър, лек, осъзнат и социално отговорен живот ДОБРА ХРАНА С ДОБРА КАУЗА От всяка закупена порция храна или режимно меню, отделяме 5 %, за Фондация "БлагоДарител", чрез която даряваме топла храна на нуждаещи се хора. Всеки наш клиент е БлагоДарител и подпомага добра кауза. В платформата се предвиждат да има списък с благотворителни каузи, от които клиентът ще може сам да избира коя кауза да подкрепи с покупката си. Уникалност на модела е лоялността на доволните клиенти, които разбират и подкрепят модела и социална му и екологична кауза и заради затворения цикъл на работа с минимална загуба и брак от нереализирана стока и печалба

целева група

Корпоративни структури/клиенти Вlagodaria.Bg им дава – удобство и лекота в ежедневието, облекчение в домакинството, здравословно и на подходяща цена изхранване на всички от семейството, освобождаване от пазаруването на стоки за дома и повишаване на корпоративната социална отговорност. Blagodaria.Bg им предлага гъвкав социален пакет за изхранване и пазаруване, тясно индивидуализиран и с по-висока стойност от предходните стандартни.

продължителност

Постоянна

дейности по проекта

Над 90 благотворителни акции до момента и над 10 000 нахранени нуждаещи се

резултати

Много деца и нуждаещите се хора бяха нахранени и регулярно получават храна. Много компании се включиха заедно със служителите си и участваха в приготвянето и раздаването на храната.