Проект - Креатино - твори, редактирай, пренареди

Компания

Категория

Инвеститор в околната среда

Описание на проекта

цел на проекта

Ние постоянно наблюдаваме как учебните и помощни материали, които ползват децата, учениците, студентите, възрастните, които се обучават, професионалистите по време на техните обучения и ежедневни дейности не са достатъчно креативни, ангажиращи, удобни, забавни и не на последно място щадящи природата. Ние вярваме, че опазването на природата трябва да е основен приоритет. Именно затова искаме да помагаме на хората да бъдат по-ефективни, по-креативни, ангажирани, резултатни, да си сътрудничат повече и да бъдат по-успешни, но в същото време и да бъдат по-екологични и да се грижат за природата. Нашето решение на този проблем е един изцяло нов продукт за България, който компанията ни предлага: изключително креативна, екологична и практична изтриваема тетрадка – Креатино.

целева група

Този продукт е приложим в различни сфери на образованието и ежедневната ни работа и позволява на децата и възрастни да ползват само една тетрадка, вместо няколко, да бъдат креативни, да разменят и пренареждат страници от своите тетрадки, да изтриват и лесно да коригират написаното и по този начин да подобрят своето учене и работа като едновременно с това се забавляват. Наши клиенти варират от детски градини и образователни организации, до ИТ компании и професионалисти в различни области.

продължителност

Този продукт се разработва и предлага от нашата компания от близо 2 години. По-интензивна реклама и предлагане имаме през последните 3 месеца.

дейности по проекта

До момента имаме разработени 5 вида корици, които сме и прикачили в нашата кандидатура. Наскоро стартирахме и предлагането на А6 форма мини тетрадка, която е по-удобна за ежедневно ползване. Само за последните 3 месеца сме изработили над 500 броя тетрадки, повечето от които са продадени на частни и корпоративни клиенти от цяла България.

резултати

Само една наша тетрадка може да спести до 1000 страници, тъй като страниците са изтриваеми и издръжливи. В момента имаме продадени близо 2000 тетрадки на единични и корпоративни клиенти. Продуктът ни беше отличен като победител в конкурса "Иновативно Предприятие на Годината 2020", категория Зелена Иновация на Годината (innovation.bg).