Проект - Даряваме заедно! Ще се справим заедно!

Компания

Категория

Инвеститор в обществото

Описание на проекта

цел на проекта

От 2020 всички ние живеем и работим в безпрецедентна ситуация, във време на голям стрес и несигурност. На изпитание е поставено не само нашето здраве, но и нашата етика, отговорност, професионализъм и човечност. Коронавирусът в България постави болниците пред сложната задача да осъществят качествено и навременно лечение на постоянно нарастващия брой пациенти. Болничните заведения бяха подложени на изключително натоварване и стрес от усложнената епидемична обстановка. ПРЕСТИЖ инициира дарителската инициатива за стотици лекари, медицински сестри, помощен и административен персонал на няколко болници в България с една единствена цел да им кажем БЛАГОДАРЯ, КУРАЖ и да ги накараме за момент да се усмихнат, макар и скрити зад маските и да повярват, че всички заедно ще се справим!

целева група

Като социално ангажирана компания и отговорен работодател инициирахме и успешно осъществихме дарения на финансови средства, медицинско оборудване и продукти на болници в България и хора в нужда. Над 40 000 продукта на ПРЕСТИЖ, опаковани в специални торбички с надпис „Благодарим Ви! Заедно ще се справим!“, бяха дарени на медиците и административния персонал във Велико Търново, Разград, Плевен, Ботевград, Пазарджик, Видин, ВМА София и Панагюрище, в знак на признателност за труда и отдадеността.

продължителност

Във време на криза и извънредно положение за нас в ПРЕСТИЖ е повече от задължително да подадем ръка за помощ. Нещо повече, вярваме, че успехът на една компания не се измерва само с ръста на финансовите показатели, а и с това каква положителна следа оставя след себе си в обществото, как помага и какви ценности възпитава в децата. Нашата мисия, като производител на сладки изделия, е да доставяме радост на нашите потребители. Гордеем се, че с даренията на продукти, които направихме на лекарите .

дейности по проекта

През 2020 беше нужно да говорим за подкрепа, за дарителство и взаимопомощ. Хубавите новини бяха дефицит, а така необходими на всеки един от нас. За да говорим за добро, ние от ПРЕСТИЖ инвестирахме в телевизионна реклама, за да споделим с България, че като социално ангажирана компания даряваме част от всеки наш продукт, за да помагаме на болниците в България в борбата с COVID-19. През месец април 2020, за периода от 06.04 до 26.04 в каналите на БТВ Медия Груп посветихме нашата реклама на доброто. В нашия телевизионен клип чрез гласа на актьора Калин Врачански разказахме за нашата инициатива да помагаме: „Заделяме част от всеки закупен наш продукт, за да помогнем на болници в България в борбата с COVID-19. Даряваме заедно! Ще се справим заедно!”

резултати

Милите думи, които получихме от страна на медиците са нашата най-голяма награда: 1) МБАЛ „Уни Хоспитал“ град Панагюрище: „Приемете искрени благодарности за дарените от вас сладки изделия на МБАЛ „Уни Хоспитал“. Жестове като Вашия са особено ценни в условията на пандемия, защото освен материалната им страна, те са израз на признание, подкрепа и съпричастност към екипа ни“. 2) МБАЛ Ботевград: „Нашият колектив се обръщ към Вас с едно простички, но огромно и от сърце „Благодаря“. Благодаря, че избрахте нас.“ 3) МБАЛ Св. Иван Рилски Разград: „Дарението, което направихте на всички служители на „МБАЛ Св. Иван Рилски Разград“ е не само с финансова стойност, а нещо повече – признак на загриженост, съпричастност и човечност“.