Членове

БИЕЙ Глас България


уебстраница

БИЕЙ Глас България

БИЕЙ ГЛАС БЪЛГАРИЯ АД, част от група BA GLASS с производствените си мощности в София и Пловдив, е водещ производител на стъклен амбалаж както в България, така и в югоизточна Европа.

В качеството си на правоприемник на Стинд АД-София и Дружба АД-Пловдив фирмата наследи традиция и професионализъм в стъклопроизводството, датиращи от 1931 г.

В резултат на осъществената интензивна инвестиционна програма БИЕЙ ГЛАС БЪЛГАРИЯ има годишен производствен капацитет от над 1 милиард броя стъклени опаковки. Модернизацията и инвестициите в оборудване и квалификация на персонала са непрестанен процес. Фирмата обслужва клиенти в 30 страни. Стоките ни достигат до потребителите във Великобритания, Германия, Гърция, Италия, ОНД, Румъния, Франция. Карлсберг, САБМилър, Хайнекен, Кока Кола Ко., Пепси Ко. са част от многонационалните ни клиенти, които намират в наше лице надежден делови партньор.

Производствената ни листа включва широка гама от бутилки за вино, бира, алкохолни и безалкохолни напитки, вода, сокове, храни, химически вещества, както и буркани. БИЕЙ ГЛАС БЪЛГАРИЯ предлага на пазара над 500 вида опаковки, произведени от безцветно или цветно стъкло (зелено, маслинено-зелено, кафяво), с класически или индивидуален дизайн по поръчка на клиента. Фирмата разполага и с линия за декориране на бутилки.

Осъзнавайки отговорността си към клиентите и потребителите, въведохме стандартите ISO 9001, ISO 14001, OHSAS и FSSC 22000.  Стремежът към усъвършенстване се превърна в неразделна част от мисленето на служителите ни.

Наш ангажимент е:

  • да доставяме стъклени опаковки с най-добро качество на клиентите си;
  • да отговаряме на бързо променящите се пазарни тенденции;
  • да мотивираме служителите си чрез грижа, обучение, подобрена среда;
  • да се грижим за околната среда чрез поведението и инвестициите си;
  • да бъдем отговорен член на обществото.