Членове

Пенков, Марков и партньори


уебстраница

Пенков, Марков и партньори

Създадена през 1990 г., „Пенков, Марков и партньори“ е една от най-уважаваните и опитни адвокатски кантори в България. Кантората е и единствената в България с офиси в цялата страна, както и във Виена, Австрия.

„Пенков, Марков и партньори“ е първото със сертификат за управление на качеството ISO 9001: 2000, издаден от Bureau Veritas Certification и по-късно ресертифицирано по ISO 9001: 2008 и ISO 9001: 2015 и четири пъти носител на наградата Superbrands за България.

Кантората предлага пълна гама от корпоративни и търговско-правни услуги, включващи изработване на стратегия, структуриране на инвестицията в различни транзакции и преобразувания, преговори при сливания и придобивания, представителство при корпоративни преструктурирания, частни капиталови инвестиции, корпоративни финансови транзакции и преструктуриране на дълга.

Вътрешните стандарти и политиката на „Пенков, Марков и партньори“ изградени от 1990 година насам, гарантират прилагането на иновативен подход, задълбоченост и предоставяне на комплексна услуга на бизнес и институционални, български и международни клиенти във всички традиционни за Република България правни области. Същевременно този подход е и сред основните причини дружеството да се затвърди в последните две години като лидер и в модерните, представляващи предизвикателство за бизнеса правни области - Защита на личните данни“ и „Мерки срещу изпиране на пари и финансиране на тероризма“.

От 1999 г. насам „Пенков, Марков и партньори“ е част от Lex Mundi – най-голямата асоциация на независими правни офиси, осигурявайки по този начин на своите клиенти възможност за правна защита и съдействие почти във всяка друга държава - 600 офиса, над 100 държави, 21 000 адвоката, 160 високо квалифицирани фирми.

 

Председател и старши съдружник – Владимир Пенков

Управляващ съдружник – Николай Цветанов

 

Контакти:

тел.: 02 971 39 35

lawyers@penkov-markov.eu

www.penkov-markov.eu