Членове

Интралот


уебстраница

Интралот

Нашето присъствие в България

ИНТРАЛОТ има трайно присъствие в България чрез изцяло притежаваната от нас БИЛОТ ЕООД / ИНТРАЛОТ България и поддържа силни партньорства с успешни участници в индустрията, като е изградила взаимоотношения на сътрудничество с всички заинтересовани страни в индустрията в България.

БИЛОТ ЕООД / ИНТРАЛОТ България в момента е едно от водещите международни дружества за игри в България със стратегически участия в Еврофутбол ООД и Евробет ООД – водещи оператори на българския пазар на лотарии и игри.

От 2002 г. ние държим 49% в Еврофутбол ООД, който притежава държавен лиценз за организиране на игри за спортни залагания (фиксирани коефициенти и виртуални игри) и е първото българско частно дружество за игри, опериращо от началото на 1993 г. От 26 години Еврофутбол е пазарен лидер и най-големият оператор за спортни залагания на дребно в България, като същевременно е и най-големият франчайзодател в страната и устойчив партньор на малкия и среден бизнес. Дружеството предлага своите игри в близо 1000 търговски пункта и е първото и единствено дружество, което спонсорира директно българския спорт, като през годините е финансирало едни от най-големите спортни събития в България. Освен това, дейностите на Еврофутбол са базирани на ценностите и принципите на световната индустрия на спонсорирани от държавата лотарии и игри, като дружеството е редовен член на европейските лотарии EL и Световната асоциация на лотариите WLA.

От 2016 г. ние държим 49% в Евробет ООД, който притежава държавен лиценз за организиране на лотарийни игри чрез наземна мрежа и интерактивни канали в България. Евробет, основан през 1996 г., е лидер с множество игри на българския игрален пазар, организиращ някои от най-популярните и обичани игри в България, включително Кено, Еврошанс, Лотомания, Покер шанс и други, в мрежа от над 1100 лотарийни пункта. От началото на 2015 г., верен на традицията да въвежда иновации, Евробет предлага своите игри чрез интернет и мобилни устройства.

В България ИНТРАЛОТ е утвърден доставчик на игрални решения с традиции в иновациите и интегритета и чрез динамичен подход в подкрепа на нашия партньор в организирането на лотарии и игри постигаме устойчив и отговорен растеж в съвременния дигиталния свят.

Чрез успешното си присъствие на българския пазар успяхме да допринесем за оформянето на здравословна местна среда за лотарии и игри в съответствие с принципите на отговорните игри.