Членове

Гранд Хотел София


уебстраница

Гранд Хотел София

Гранд Хотел София е 5-звезден бизнес хотел, разположен в сърцето на столицата. С изглед към Градската градина, в съседство с Народния театър “Иван Вазов” и Градската художествена галерия, хотелът е на пешеходно разстояние от zала “България” и катедралата “Св. Александър Невски”. Бизнес гостите ще оценят непосредствената му близост до главните административни и финансови институции в столицата. Хотелът е на 20 минути от летище София и осигурява на своите гости транспорт от и до летището със собствен микробус.

Всяка от изключително просторните 105 стаи (над 50 кв.м площ), както и 17 апартамента предлагат лукс, комфорт и стил на 5-звездно ниво. Елегантното място за почивка и провеждане на делови срещи Executive Lounge предлага богат избор от леки закуски, плодове и  напитки, вестници и списания, наред с много други допълнителни предимства и персонално обслужване на високо ниво.

Конгресният център на хотела разполага с 4 многофункционални конферентни зали с дневна светлина и капацитет от 10 до 150 места. Залите предлагат възможности за различни типове подреждане и съвременно техническо оборудване - от кабини за симултанен превод до най-модерна комуникационна и аудио-визуална техника. В зависимост от конкретните изисквания на бизнес гостите се предоставят специални конферентни пакети. Компютърна зала с високоскоростна Интернет връзка и съвременен бизнес център осигуряват богата гама от консултантски, секретарски и куриерски услуги.

На разположение на гостите е луксозният ресторант Shades of Red, предлагащ отбрана селекция вина и изискани специалитети oт българската и интернационална кухня. Зала Триадица предоставя възможности за богата закуска-бюфет и провеждане на приеми, коктейли, работни обяди и официални вечери. Виенската сладкарница с градина Grand Café и лоби барът са прекрасно място за среща с приятели на чаша ароматно кафе и сладкиш, а във ВИП салона Cigar Bar ценителите на пури могат да споделят страстта си в луксозна обстановка. В края на деня гостите могат да се насладят на приятна музика в обновения София Клуб.

Спортният център разполага с фитнес зала, сауна, парна баня, солариум, джакузи и кабина с инфрачервени лъчи. Екип от специалисти се грижи за здравето и доброто самочувствие на гостите, предлагайки масажи, индивидуални тренировъчни програми, процедури с ароматерапия. Богатият избор от услуги се допълва от фризьорски салон, 24-часов рум сервиз, химическо чистене и пране, закрит паркинг, бутик.