Членове

АкваСорс


уебстраница

АкваСорс

Вече четвърт век AquaSource се посвещава на популяризирането на по-здравословен начин на живот чрез натурални средства. Основана през 1994 г. от Дейвид Хауъл и Робърт Дейвидсън, двама от водещите хомеопати във Великобритания, AquaSource насърчава поддържането на по-добро здраве чрез използване на съставки с естествен произход и производство на широк спектър висококачествени хранителни и козметични продукти, достъпни за всеки. Част от нашата визия е продуктите на AquaSource да се разпространяват чрез независими дистрибутори по най-въздействащия начин на дистрибуция – рекламиране от уста на уста.

Хранителните добавки са само един от начините, по който можем да си осигурим дневния прием на важните хранителни вещества и така да запазим и поддържаме доброто си здраве. Те са практичен отговор на въпроса как ежедневно да набавяме за себе си и семейството хранителните вещества, необходими за доброто здраве и физическо състояние. Благодарни сме на многото здравни експерти и на хората, които препоръчват нашите продукти. Благодарим и на хилядите наши клиенти, които през последните двадесет и пет години непрекъснато купуват нашите продукти. Благодарим ви!

Нашата мисия: „Със страст отдаденост и ентусиазъм да предлагаме здравословен начин на живот, енергия и допълнителни доходи на ВСЕКИ.“