Членове

Нестле България


уебстраница

Нестле България

Нестле България е на българския пазар от 1994 г. и е сред най-големите хранителни компании в България, лидер в сферата на балансираното хранене. За повече от 17 години Нестле България се превърна в един от най-големите стратегически инвеститори в хранително-вкусовата промишленост в страната. Производство на компанията в България е съсредоточено в 2 фабрики - за шоколадови изделия и бисквити в София и за производство на сладолед във Варна.

В България Нестле предлага широка гама от шоколадови продукти с местни и международни марки - барове KIT KAT, LION, бонбони NESTLÉ, After Eight, Taralejki, Простор, вафли Мура, бисквити Житен Дар, аериран шоколад LZ, шоколади NESTLÉ, Кума Лиса. Компанията предлага и продукти в седем други бизнеса  - кулинарни продукти под марка MAGGI, напитки и млечни продукти със стратегическата марка NESCAFE за кафе напитки, също COFFEE-MATE, NIDO, сладолед MAGNUM, BOSS, NIRVANA и други, зърнени закуски (NESTLÉ FITNESS, NESQUIK и др.) храни за домашни любимци (Friskies®, PURINA®), Nestlé детски храни и NESTLÉ Professional.

За малко повече от десетилетие Нестле България се утвърди не само като сериозен инвеститор и производител на българския пазар, но и като социално отговорна компания, която подкрепя редица значими каузи, свързани с развитието на българското общество.

www.nestle.bgwww.maggi.bgwww.nescafe.bgwww.kitkat.bgwww.lion.bgwww.dolce-gusto.bg,www.purina.bgwww.jiveiaktivno.bgwww.nestlebaby.com/bgwww.friskies.bgwww.nestle-icecream.bgwww.kumalisa.bgwww.nestle-lz.bgwww.purina.bgwww.nestle-fitness.com/bg/,www.nestleprofessional.com

Адрес: бул. Европа 128, София 1360

Тел.: + 359 9390 333

Факс: + 359 2 925 10 40

nestle.bulgaria@bg.nestle.com

Изпълнителен директор: Хуан Карлос Пералехо Серано

Директор комуникации: Мария Христова-Швец