Членове

Ти Ес Джи Сървисиз България


уебстраница

Ти Ес Джи Сървисиз България

Ти Ес Джи Сървисиз България е част от TSG Group, глобален лидер в предоставянето на оборудване и услуги за бензиностанции, петролни, телекомуникационни и автомобилни компании в Европа и Африка. Компанията може да се похвали със значително присъствие в 30 страни, като в нея работят над 3000 служители, посветени на предоставянето на висококачествени решения в различни сектори.

Ти Ес Джи Сървисиз България е специализирана в поддръжката и обслужването на бензиностанции, включително инсталирането и поддръжката на автомивки. Сред забележителните ни клиенти са гиганти в индустрията като SHELL, OMV, EKO, TOTAL Energies и Лукойл. Компанията е в челните редици на подкрепата за прехода към отговорна мобилност, предлагайки широка гама от иновативни енергийни и търговски решения. Това включва нашите водещи инициативи за улесняване на преминаването към биогорива заедно със значителния ни принос в разработването на инфраструктура за зареждане с газ и електричество, като същевременно се подготвяме за предстоящия скок в използването на водородна енергия.

Разполагайки със 120 служители, TSG Services България разширява експертния си опит в различни специалности, включително зареждане на електромобили, бензиностанции, автомивки, POS, OPT и решения за плащане, фотоволтаични инсталации, управление на автопаркове и управление на проекти.

Създадена през 1993 г., централата на компанията се намира в София, България. Разполагаме със сервизни центрове в 15 града в страната.

Като неразделна част от TSG Group, Ти Ес Джи Сървисиз България играе централна роля в глобалния преход към по-устойчиви и отговорни решения за мобилност. Ние в TSG вярваме в КСО и искаме да действаме в национален и глобален мащаб като отговорен участник, ангажиран с всички свои вътрешни и външни заинтересовани страни, управлявайки енергийния преход на място и позволявайки нова ера на решения за отговорна мобилност.

В допълнение към силния си фокус върху здравето, безопасността, сигурността и околната среда (HSSE) и корпоративната социална отговорност (CSR), TSG Group постигна значително признание за своите усилия за устойчивост. За втора поредна година (2022 и 2023 г.) TSG Group е наградена със сребърен медал EcoVadis, доказателство за нашия ангажимент към устойчиви практики и корпоративна социална отговорност. Това постижение подчертава отдадеността на TSG за поддържане на високи екологични, трудови и човешки права, етика и стандарти за устойчиви доставки в рамките на своите операции.

Надграждайки този успех, TSG Group сега се стреми да достигне още по-високо ниво и да получи златен медал EcoVadis. Тази амбиция отразява непрекъснатите усилия на групата да подобри своите практики за устойчивост и представяне във всички области на дейността си. Постигането на златен медал не само би демонстрирало лидерството на TSG Group в корпоративната социална отговорност и устойчивостта, но също така ще се приведе в съответствие с по-широкия й ангажимент за осигуряване на по-устойчив и отговорен преход към мобилност.

За по-подробна информация и специфични инициативи, свързани с HSSE и CSR в рамките на TSG Group, моля, посетете официалния уебсайт на TSG (www.tsg-solutions.com) или се свържете с нашия отдел за корпоративни комуникации, който ще предостави най-актуалните мероприятия.