Членове

Ди ЕС Смит България


уебстраница

Ди ЕС Смит България

С производството си на опаковки от велпапе Ди Ес Смит България е най-големият в страната доставчик на устойчиви опаковъчни решения за всички индустрии и канали за дистрибуция. 

Компанията е част от британската група DS Smith S.A., водещ доставчик на устойчиви опаковъчни решения, продукти от хартия и услуги за рециклиране в световен мащаб. Играе ключова роля във веригата за създаване на стойност в различни сектори, включително електронна търговия, бързооборотни потребителски стоки и промишленост. 

Чрез своята цел „Преоткриваме опаковките на по-високо ниво в един променящ се свят“ и стратегията за устойчивост „За сега и за бъдещето“ Ди Ес Смит се ангажира да води прехода към кръгова икономика и предлага повече кръгови решения на своите клиенти и на обществото като цяло – замяна на проблемни пластмаси, намаляване на въглеродни емисии във веригите на доставки и разработване на иновативни решения за опаковане. Индивидуалният модел „От опаковка до опаковка за 14 дни“, възможностите за дизайн и плановете за иновации са в основата на тази стратегия. 

Със седалище в Лондон и член на FTSE 100, DS Smith оперира в 34 страни с екип от около 30 000 души и е стратегически партньор на фондация Ellen MacArthur. Историята на компанията може да бъде проследена назад до бизнеса за производство на кашони, започнат през 40-те години на миналия век от семейство Смит.