Членове

Емпориум Пловдив – MGallery


уебстраница

Емпориум Пловдив – MGallery

Петзвездният бутиков хотел The Emporium Plovdiv – MGallery е луксозно изживяване за своите гости и вдъхновяващо допълнение към живописната атмосфера и култура на Пловдив.

Това е първият хотел на международната верига Accor с луксозния бранд MGallery в България. The Emporium Plovdiv – MGallery e разположен на пешеходно разстояние от основните туристически и археологически забележителности на Пловдив, предлага 61 луксозни дизайнерски стаи, 12 забележителни апаратамента и разнообразие от изключителни удобства за луксозно изживяване. Интериорът на хотел The Emporium Plovdiv – MGallery напомня на формата на древен Форум и го превръща в място, където модерността, първокласното обслужване и интелигентните технологии се срещат с автентичните характеристики на сградата.

Изтънченият лукс на бранда MGallery се подчертава от умело съчетаните в модерна интерпретация съвременни материали, характерни за сградата елементи и разпознаваеми архитектурни мотиви от древността. Архитектурният проект и интериорното оформление на хотела са дело на световноизвестното архитектурно студио Sundukovy Sisters S+S, едно от най-бързо развиващите се креативни архитектурни студиа в хотелската индустрия.

Пренасяйки гостоприемството в бъдещето, The Emporium Plovdiv – MGallery впечатлява с иновативни технологии за подобряване на хотелското изживяване  за своите гости чрез концепцията умни стаи (Smart Rooms). Като перфектна комбинация от традиция и модерност хотелът предлага уединени релакс и фитнес зони, помагайки на гостите да поддържат баланс между тялото и душата в изискана обстановка и пълно спокойствие.

Гостите могат да се насладят на иновативния ресторант Torro Premio и на единствения по рода си в България шампанско & коктейл бар, чиито предложения очароват с уникални вкусове и аромати, авторски решения на класически ястия, оживен и авангарден интериор.