Членове

ДИСКОРДИА


уебстраница

ДИСКОРДИА

DISCORDIA е най-голямата транспортно-логистична компания в България с над 30-годишна история. Ние сме утвърден лидер на Балканите и в топ 20 на европейския пазар. Предлагаме услуги  в три направления: международен автомобилен транспорт, включвайки собствена флота от над 1300 камиона и автоспедиторски услуги, покриващи всички точки на Европа; жп спедиция; и спедиция по море и въздух, осигуряващи транспорт до всички части на света. Към момента компанията работи активно с над 60 държави (27 от тях в Европа), като постоянно разраства своето глобално покритие.

DISCORDIA има офиси в България, Украйна и Румъния, като в компанията работят над 2 000 човека с амбицията броят им да достигне 10 000 до 2030 г.

Компанията има висока репутация и е спечелила доверието на хиляди партньори и клиенти. В края на 2022 г. проведохме международно NPS проучване сред тях за оценка на удовлетвореността им от работата с нас, което показа рекорден резултат за бранша. DISCORDIA получи изключително високо признание и средна оценка от 8,7 при максимум 10 за удовлетвореност. Склонността за препоръка на компанията от нашите клиенти и партньори е 67, което е повече от два пъти над средното ниво за държавите от EMEA региона (по данни от Ipsos CX lens platforms). Сред големите цели и амбиции на DISCORDIA е компанията да се превърне в технологичен лидер в бранша. Вече работим в тази посока, като инвестираме в интеграцията на дигитални и иновативни софтуерни решения от последно поколение, чрез които оптимизираме различни ключови бизнес процеси в организацията и предоставяме все по-добро клиентско изживяване.

И не на последно място, ние сме социално отговорни и екологично ориентирани. През 2022 г. дори бяхме официално отличени за въведената от нас политика на шофиране, която допринася за значително намаляване на вредните емисии.