Членове

Адвокатско дружество „Комаревски, Димитров и съдружници“


уебстраница

Адвокатско дружество „Комаревски, Димитров и съдружници“

Ние сме екип от адвокати с повече от 15 години съвместен опит, натрупан в иновативни сделки, сложни проекти, продължителни съдебни дела и упорита работа за международни клиенти.

Прилагаме внимание към всички детайли в бизнеса на нашите клиенти, което ни помага да предоставяме съвети, които са не само правилни, но и практични.

Като български адвокати практикуваме право в България, но прилагаме най-добрите международни стандарти за професионална почтеност. Успешно си сътрудничим с първокласни международни адвокатски кантори и отговаряме на изискванията на най-престижните и взискателни корпоративни клиенти.

Предоставяме пълно правно съдействие на различни международни и местни клиенти, работещи в следните сектори: банки и финансови институции, строителство, енергетика и възобновяеми енергийни източници, финтех, бързооборотни стоки, информационни технологии, фармация и здравеопазване, недвижими имоти и управление на имоти, търговия на едро и дребно (хранителни и нехранителни), TMT, транспорт и др. Експертизата ни обхваща сериозна част от бизнес секторите и добре познаваме проблемите, които са актуални при тях. Това ни позволява да бъдем полезни на нашите клиенти както във връзка с възникнали вече въпроси, така и при планиране на нови бизнес начинания и стратегии.