Членове

Електролукс Профешънaл


уебстраница

Електролукс Профешънaл

Повече от 20 години предлагаме и доставяме в страната Electrolux Professional продукти, предназначени за оборудването на хотели и различни по капацитет заведения за обществено хранене.

ELECTROLUX GROUP е шведски концерн – 20 млрд.годишен оборот, 155 страни в света, около 300 000 служители. Повече от 120 години история, опит, иновации и пазарни позиции.

Продуктите, които доставяме в сектор PROFESSIONAL, са в съответствие с конкретните изисквания на всеки отделен клиент – от малки снек-барове, заведения за бързо хранене, ресторанти (стандартни менюта, национална кухня, ресторанти в хотели) до високопроизводствени кухни за издаване на голямо количество храна, комплексни решения за готвене и кетеринг, столове на училища, болници, университети, круизни кораби и кухненски центрове за приготвяне на голямо количество храна и комплексно перално оборудване за неограничено количество пране – съгласно заданието.

Клиенти на ELECTROLUX GROUP са също така и световни петзвездни хотелски вериги, както и по-голямата част от ресторантите в каталога на MICHELIN (рекламно лице на Electrolux е chef Alain Ducasse).

Оборудването, което предлагаме, е съобразено със световните тенденции в сектора – изискванията на зелената сделка, кръговата икономика, енергийна ефективност, ефикасност на кулинарните и пералните дейности и най-важното – иновативност (концернът е собственик на повече от 3000 патента).

Лабораториите на ELECTROLUX GROUP са оторизиран сертификационен представител за Европа на ENERGY STAR – USA.

Концернът работи интензивно със структурите на ЕС за създаването на система за сертифициране и класифициране за енергийна ефективност на местните производства в сектора.