Членове

ФАНТАСТИКО ГРУП


уебстраница

ФАНТАСТИКО ГРУП

ФАНТАСТИКО ГРУП е българска семейна бизнес група, включваща няколко компании с различни дейности.

 В портфолиото на групата най-голям дял има търговска верига ФАНТАСТИКО – един от водещите ритейлъри в България. Под бранда ФАНТАСТИКО функционират 45 модерни супермаркета в София, Банкя, Перник, Елин Пелин, Кюстендил и Ботевград. Супермаркетите от веригата ФАНТАСТИКО се отличават с уникална архитектура, модерен интериорен дизайн, огромно разнообразие от качествени стоки на български и международни производители, високо ниво на обслужване.

Част от портфолиото на ФАНТАСТИКО ГРУП са още: търговски център SkyCity Mall, боулинг залите MegaXtreme Bowling, ресторантите MyChoice, клуб JoyStation, фитнес зала Fast&Fit.

За своите 30 години съществуване ФАНТАСТИКО ГРУП се утвърди като отговорен инвеститор, работодател и бизнес партньор. Групата отчита висока рентабилност и генерира стабилен ръст на печалбите, партнирайки успешно със стотици български и международни фирми.

Във ФАНТАСТИКО ГРУП работят около 3400 професионалисти. Основен принцип в работата на компанията е непрекъснатото обучение и развитие на кадрите. Голяма част от хората в мениджърския екип са започнали кариерата си още като студенти, работейки в супермаркет от веригата. Компанията е желан работодател и за специалисти с висока компетентност и солиден професионален опит в България и в чужбина.

Във ФАНТАСТИКО ГРУП вярваме, че действията носят промяна, а отговорност на бизнеса е да развива дейността си по устойчив начин. Ето защо компанията развива щадящи природата практики, подпомага местните общности, уязвими групи от обществото, проекти в областта на образованието, здравеопазването, културата и спорта.