Членове

Адвокатско дружество „Мургова и партньори”


уебстраница

Адвокатско дружество „Мургова и партньори”

Адвокатско дружество „Мургова и партньори“

Адвокатско дружество „Мургова и партньори” е водеща адвокатска кантора в България с богат опит в консултирането на международни и местни клиенти в сферата на корпоративното и дружественото право, сливания и придобивания, обществени поръчки, трудово право, здравеопазване, недвижими имоти, процесуално представителство в съдебни и арбитражни производства.

Характеристиките, които отличават „Мургова и партньори“ от другите кантори, са персонализирани и интегрирани услуги, които предлагат на своите клиенти, индивидуалният подход към всеки казус, нестандартни решения, както и впечатляваща съдебна успеваемост.

Мотото на кантората е: „Ние не продаваме услуги. Ние печелим доверие“.

Дружеството е удостоено с наградата „Кантора на годината за 2019“ в годишните Национални награди за правосъдие. През последните няколко години неизменно сме поставяни в челните позиции на топ канторите в България според утвърденото международно издание Legal 500 в областите: търговско и корпоративно право, недвижими имоти и строителство, здравеопазване, процесуално представителство и алтернативни методи за разрешаване на спорове.

Дружеството подкрепя от години множество инициативи, свързани с корпоративна социална отговорност, и подкрепя активно сектора на сдруженията с нестопанска цел.