Членове

Линдстрьом


уебстраница

Линдстрьом

Линдстрьом ЕООД е директно представителство на финландската Lindström Group, водеща глобална компания в предоставянето на B2B услуги по комплексно обслужване на текстилни изделия под наем.

Lindström Group е семейна компания, основана през 1848 г., с представителства в 24 страни от Европа и Азия. Българският клон бе отворен през 2009 г.

Lindström е лидер в предоставянето на устойчиви решения в сферата на текстилните услуги, разчитайки на ентусиазирани и отдадени служители, които желаят компанията и самите те да се развиват. Служителите на компанията работят на международно и многофункционално равнище.

Лесните за употреба услуги и устойчиви решения гарантират отличен потребителски опит за клиентите, давайки им възможност да се концентрират върху основния предмет на тяхната дейност. Lindström е призната за лидер в кръговата икономика сред компаниите в бранша, като предлаганите B2B решения помагат на клиентите да постигнат по-устойчиво развитие с най-малко отражение върху околната среда. Компанията си поставя за цел да използва 100% рециклиран и рециклируем текстил за нуждите на своите клиенти през 2025 г.

В България Lindström е пазарният лидер в предоставяните услуги – работни облекла и изтривалки под наем.

През 2021 година Lindström България спечели наградата „Компания на 2021“ в сектора на услугите на Forbes Business Awards. Местното подразделение е и сред 100-те най-добри работодатели в страната според класацията на Career Show Index 2021.