Членове

Баристо


уебстраница

Баристо

Всяка чаша автентично еспресо започва с внимание към произхода на кафето. За създаването на продуктовата линия на кафе Baristo са селектирани най-фините сортове арабика и робуста с доказан произход.

Блендовете Baristo са изпечени и опаковани близо до красивия италиански град Генуа – пристанище с традиции в търговията с кафе. Сертифициран екип дегустатори в компанията се грижи за постоянния вкусов профил на всяка партида.

В България Baristo предлага цялостни и гъвкави кафе решения за различните търговски канали: ХоРеКа, ритейл, офиси, петролен канал и вендинг. Работим с реномирани марки италиански кафе машини и осигуряваме най-доброто техническо обслужване. Компанията има национално покритие с девет регионални офиса със собствена търговска, административна, сервизна и логистична функция. Обслужваме над 4000 точки на продажба в страната.

Имаме 20-годишен опит и експертиза на българския кафе пазар, посветени на нашата мисия: да осигурим еспресо удоволствие чрез изключителни кафе селекции, най-доброто обслужване и кафе машини.