Членове

БестУотър България


уебстраница

БестУотър България

БестУотър България e ексклузивен представител на немската компания BestWater International GmbH от 2016 г.

BestWater International GmbH е основана през 1988 г. в Германия и е специализирана в проектирането и производството на филтърни системи с обратна осмоза за домашна и промишлена употреба, както и на най-висок клас въздухопречистватели за дома и офиса. Производствената база е в град Beelitz, Германия, и всички компоненти на системите са изработват единствено и само в Германия. Притежаваме 24 сертификата от различни независими институти за качеството на филтрираната вода, както и за качеството на компонентите във филтърните системи. Сред тях са TÜV, Bewag, BAM и др. Един от най-уникалните е на I.U.T. (Institut fürUmwelttechnologien GmbH), който доказва, че нашите филтърни системи пречистват 99,2% от радиоактивността на водата. От януари 2020 г. имаме сертификат от института на д-р Масару Емото (Hado Life), който удостоверява, че за момента сме единствената филтрираща система за вода в света, която структурира и ревитализира пречистената вода.

БестУотър България вече е реализирала над 200 системи в частни домове и офиси. Някои от нашите големи клиенти са Metro, Philips, Robert Bosch, ContourGlobal, Verint и много други.

Нашата мисия е да допринесем за прекратяване използването на пластмаса в ежедневието и да защитим природата от замърсяването от въглеводородни отпадъци, като предложим решение POU (point of use) – да произведем в офиса или у дома чиста, неутрална, мека, нискоминерализирана, структурирана и ревитализирана вода като от артезиански извор.