Членове

Лийд Вижън


уебстраница

Лийд Вижън

LEAD VISION е иновативна компания, която предоставя консултиране, проектиране и изграждане на цялостни конвергирани ИТ решения. На база на богатия опит LEAD VISION вече има редица реализирани решения. Ние сме доказан партньор за създаването на е-услуги, интелигентни предприятия, както и дигитализация на бизнес моделите в самите предприятия, като насочваме вниманието си към иновативни и високотехнологични решения, софтуер, хардуер, продажби, дигитален маркетинг и обучения. Основният фокус на компанията е насочен към създаването и надграждането на иновативни бизнес решения и тяхното реализиране.

Предприехме и действия в споделянето на нашите знания до повече хора в полза на бизнеса, като създадохме и Център за професионално обучение.

Нашата мисия е да създаваме съвместно с нашите партньори единни дигитални решения, които надграждат и подобряват съществуващите бизнес процеси.

LEAD VISION предлага софтуерни и хардуерни продукти, IT support, IT одит и консултантски услуги, кол център услуги и обучения. Насочваме вниманието си към иновативни технологични решения и предлагаме на нашите клиенти решения за сигурност, включващи системи за видеонаблюдение, контрол за достъп, периметрова охрана и биометрия.

В динамично променящата се бизнес среда ние се ангажираме да осигурим съвместно партньорство и технологична подкрепа, защото Вашият успех е нашият успех и това е силата да постигнем повече заедно!