Членове

Идънред България


уебстраница

Идънред България

Идънред България е водещ оператор на ваучери за храна и предплатени корпоративни решения.

Вече повече от 17 г. ние улесняваме ежедневието и подобряваме благосъстоянието на служителите в България, като помагаме на своите корпоративни клиенти и на обществените дружества да мотивират служителите и партньорите си чрез лесни за употреба продукти.

В края на 2013 г. Идънред България стана джойнт венчър  след сливането на бизнесите на Идънред България и Menew®, част от ВМ Финанс Груп, и продължи да оперира под името Идънред България АД. Благодарение на общите ни усилия Идънред България е солидно позиционирана компания, демонстрираща растеж и лидерство на пазара на предплатени корпоративни услуги за работодатели, служители и партньори.

Продуктите, които предлагаме, са Ваучер Храна® по Наредба №7 и по Наредба № 11, Ваучер и Карта Подарък и Ваучер и Карта Награда.

Имаме над 165 000 крайни ползватели на нашите услуги и 2 700 корпоративни клиенти. Нашата партньорска мрежа от търговски обекти е най-голямата в цялата страна, като тя включва над 10 хил. магазини, ресторанти, супермаркети и др., които приемат нашите ваучери и карти.

Ние сме  част от групата на световния лидер в предплатените корпоративни решения Edenred с над 50 г. история и присъствие в 45 страни по света. Нашите решения следват последните тенденции в мобилните и картовите разплащания и ни правят незаменим партньор на работодателите, служителите, търговските ни партньори и държавните институции навсякъде по света.

Допълнителна информация за Идънред България и продуктите, които предлагаме, може да намерите на www.edenred.bg.