Членове

Кауфланд България


уебстраница

Кауфланд България

Кауфланд България е част от водещата европейска група в сектора на търговия на дребно Schwarz. Днес Kaufland има близо 1300 хипермаркета и близо 132 000 служители в осем европейски държави – Германия, Полша, Чехия, Румъния, Словакия, България, Хърватия и Молдова.

В България Кауфланд е лидер в сектора на модерната търговия с годишен оборот от близо 1,6 млрд. лева. С екип от над 6 000 служители компанията ежедневно работи за удовлетвореността на клиентите, като им предлага огромно разнообразие от качествени и свежи продукти на изгодни цени, както и удобно и лесно пазаруване.

През 2020 г. Кауфланд България има верига от 60 хипермаркета в 34 града. За времето от своето идване в България компанията се превърна в доверен помощник на българското семейство, в предпочитан партньор за българския производител и в значим фактор за стимулирането на националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с инвестиции от над 1,4 млрд. лева.

С убедеността, че само "Действията носят промяната" компанията непрекъснато работи за иновативни решения с конкретен принос в полза на обществото и опазването на околната среда: от енергийно ефективни технологии в магазините до намаляването на пластмасата. По този начин Кауфланд България затвърждава позицията си на отговорен лидер в динамичния сектор на модерната търговия.