Членове

Бенефит Системс


уебстраница

Бенефит Системс

Бенефит Системс е експерт в предоставянето на спортни услуги на корпоративни клиенти и вече  повече от 18 години предлага програмата MultiSport на европейския пазар. Това е карта за спорт, която дава достъп до множество спортни обекти и разнообразни спортни и възстановителни занимания. MultiSport се предлага в шест европейски страни – Полша, Чехия, Словакия, България, Хърватия и Гърция и наброява над 1 000 000 ползватели в Европа.

През 2015 година компанията стъпва на българския пазар, за да представи революционен подход, с който българските компании да мотивират своите екипи.

Програмата MultiSport свързва независими фитнес и спортни клубове с работодатели и техните служители. MultiSport подпомага работодателите в усилията им да привличат и задържат своите служители, като им предоставя инструмент, с който да се погрижат за здравето и ангажираността им.

Идеята зад бизнес концепцията на MultiSport е да предложи възможност за баланс между работата и личния живот. Вярваме, че щастливите служители са преди всичко продуктивни служители. Компанията се развива много динамично и за четири години над 2000 компании ни се довериха и повече от 80 000 служители спортуват с картите MultiSport.

Променяме средата, в което живеем, като правим спорта достъпен и насърчаваме работещите хора да водят активен начин на живот.