Членове

Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“


уебстраница

Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“

Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ се нарежда сред лидерите в своя бранш. За повече от 10 години от своето съществуване кантората е успяла да се отличи на пазара на правни услуги в България и региона на Югоизточна Европа с високопрофилни клиенти, обществено значими проекти и отговорна социална ангажираност.

Предлагайки високо ниво на професионализъм, гъвкавост и широкообхватни правни консултации, aдвокатско дружество „Гугушев и партньори“ успява да предостави на своите клиенти спокойствие и сигурност. Ежегодно адвокатската кантора е отличавана с колективни награди, а нейни служители с лични такива от авторитетни международни правни директории и журнали като IFLR 1000, Legal 500, Chambers and Partners.

Посредством своите партньори от PONTES и Lexwork International адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ предлага на своите клиенти бутиково правно обслужване в над 40 юрисдикции по света и в над 100 световни мегаполиси.

Благодарение на международния си опит кантората бе поканена и от края на 2015 г. е член на международния отдел към Английското правно общество.

Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ беше отличено и с престижната награда „Кантора на годината“ за 2015 и 2017 г.