Членове

Катаржина Естейт


уебстраница

Катаржина Естейт

Катаржина Естейт е една от водещите винарски изби в България, намираща се в района Сакар, Южна България. Избата е създадена през 2006 г. Катаржина Естейт се стреми да създава качествен продукт, като следва добри и иновативни практики за винопроизводство, да развива винената култура в България и да я представя като страна-производител на качествени вина на световната винена сцена.

Кредото и визията на екипа на Катаржина Естейт отразяват стремежа да отговорим на потребностите на нашите клиенти и да задоволим вкуса им, да бъдем признати от тях като безспорен лидер и доверен партньор, чиито отличителни белези са страхотен екип, високо качество, както и доказан професионален опит.

Наш приоритет са лозята и затова отдаваме цялата си енергия в обгрижването им. Инвестираме сериозно в модерни машини и съоръжения с цел да получим качествено грозде. Следим внимателно целия процес – от лозовите насаждения до крайния продукт – бутилка превъзходно вино.

Екипът на Катаржина Естейт е най-важният сегмент от целия процес. Той е сърцето и движещата сила на успеха на избата. Резултатите са факт не само в България, но и в интернационален мащаб – доказателство за това са поредицата медали от международни винени конкурси, и то от най-престижните! До момента нашите прекрасни вина са получили над 350 медала.