Членове

Виваком


уебстраница

Виваком

Българска телекомуникационна компания ЕАД с основание се определя като историческия телеком в страната с над 130-годишна дейност. Създадена още с навлизането на първите форми на масова комуникация – поща, телефон и телеграф, днес организацията ни предлага най-модерните технологични решения за общуване и свързаност между хората.

Компанията оперира с търговската марка VIVACOM, която се наложи като синоним на качествени и надеждни телеком услуги – мобилни и фиксирани гласови услуги, високоскоростен мобилен и оптичен интернет, интерактивна телевизия от най-ново поколение, както и иновативни продукти за нуждите на бизнеса. Разполагаме с богатото портфолио от мобилни устройства във всички ценови категории, както и с голямо разнообразие от пакетни услуги за цялото семейство.

В последните години наложихме на пазара тенденцията за комбиниране на различни телеком продукти в един пакет и предлагането им от един доставчик, което улеснява потребителите, като им пести време и средства. Това ни прави предпочитаният оператор за нуждите на всяко домакинство. През 2016 г. предоставяме повече от 4,7 милиона услуги и обслужваме клиентите си в собствена добре развита магазинна мрежа от 240 обекта в цялата страна.