Членове

ММ Груп


уебстраница

ММ Груп

MM Group

MM Group е компания с над 20-годишна история. За този период успяхме да се превърнем в гаранция за качество на предлаганите услуги за нашите клиенти и партньори. Цялостната концепция на групата е да предостави комплексна услуга, което би било невъзможно без всички членове на семейството на MM – MM Broker, MM Auto, ММ Construction и MM World.

MM Broker е компанията, залегнала в основите на групата. Услугите, предлагани от нея, покриват всички видове застраховки и  перфектна логистика в обслужването на щети. Екипът ни разглежда всички продукти на пазара и изготвя прецизни анализи, съобразени с нуждите и възможностите на клиента. Застрахователният брокер оперира в рамките на цялата страна чрез изградената си партньорска мрежа. Именно комплексната услуга и високото ниво на доверие на нашите клиенти са причина през последните 10 години да оглавим класациите за обем и да получим редица отличия от нашите партньори. MM Broker е първокласен брокер и номер едно в корпоративното застраховане.

MM Auto е пазарен лидер в премиум сегмента за продажба на автомобили и авто услуги. MM Auto се гордее с продадените над 3500 автомобила на обща стойност около 3 млрд. лева. Компанията разполага и с филиал в Германия – най-големият автомобилен пазар в Европа. Именно този стратегически ход на екипа дава възможност да се достигне до най-добрите търговци и  производители. Чрез глобалното си пазарно поведение MM Auto търгува и извън обичайните си пазари – Русия, Близък Изток и Азия. Дружеството е в договорни отношения с някои от най-желаните автомобилни марки: Mercedes Benz, BMW, Audi, MINI и Land Rover.

ММ Construction е консорциум, обединяващ няколко строителни фирми. Строителната ни компания се развива в две основни линии:

• изпълнение на обществени поръчки в областта на високото инфраструктурно строителство, археология и консервационно-реставрационни работи;

• изпълнение, проектиране и строителство – пълен инженеринг на инвестиционни проекти на ММ Group.

MM World е най-младият член и подарък за 20-годишнината на MM Group. Освен работно пространство за нас той е ексклузивен дом и гурме дестинация с ресторанта с шеф готвач Андре Токев, ситуиран в сградата. MM World е носител и на приза „Сградата на годината“ 2015.

MM Group е семеен бизнес с мащаб на световна корпорация.