Членове

Адвокатско дружество „Станков, Тодоров, Хинков и Спасов”


уебстраница

Адвокатско дружество „Станков, Тодоров, Хинков и Спасов”

Индивидуален подход и компетентност

Ние от STHS осигуряваме не просто правна експертиза, а влагаме предприемаческо мислене, което ни позволява да предложим:

- далновидни решения с най-висока ефективност

- прозрачно и лесно за проследяване ценообразуване

- най-доброто съотношение между качество и цена.

Нашето ноу-хау и страст в работата осигуряват нужната симбиоза, за да се превърнем в one-stop-shop за нашите клиенти. STHS е една от малкото корпоративни адвокатски кантори в България с всеобхватна практика и в областта на наказателното право.

Винаги мислим крачка напред

За всеки наш клиент, независимо голям или малък, се стремим да предложим повече от очакваното и да положим онова специално допълнително усилие, което да ни отведе до оптимални резултати.

Юристите от STHS не са просто ваши адвокати, а ваши партньори. От нас няма да чуете онова, което ви се иска, а това, което е необходимо да знаете.

Екипът

Философията ни е проста – залагаме на силни личности и градим успешни професионалисти. Ние не само позволяваме, но и активно насърчаваме предприемаческа свобода и независим подход в екипа, като поставяме особен акцент върху стремежа към постоянно самоусъвършенстване. Това е формулата за силен отбор.

Сфери на дейност

Личностите в STHS са отлични експерти в своите специализирани области. Можем да се похвалим с безупречна репутация за добре свършена работа и предоставяне на конкурентно предимство в:

- корпоративно и търговско право

- международно частно и европейско право

- процесуално представителство и арбитраж

- наказателно право

- несъстоятелност

- данъчно право

- трудово право.

Осъзнаваме нуждата на нашите клиенти да получат всеобхватни правни съвети. Чрез постоянното разширяване на екипа в допълнение към обмена на знания и сътрудничеството с признати професионалисти ние напътстваме и подкрепяме нашите клиенти в различните правни сфери, с които те имат досег.

Предай нататък

Отговорният и устойчив бизнес е гаранция за успех. Всеки в STHS вярва и се придържа към тази максима не само на корпоративно, но и на индивидуално ниво.

Приемаме нашата корпоративна социална отговорност не само като благотворителност. За нас в STHS това означава също активно усилие за развитие на обществото чрез подобряване на законодателната среда и бизнес климата в България.