Членове

Дентална клиника „Петър Дучев”


уебстраница

Дентална клиника „Петър Дучев”

През изминалите 13 години дентална клиника „Петър Дучев”, специализирана в дентална имплантология и детска стоматология, се наложи като една от водещите и креативни дентални практики с първокласна грижа и лечение.

Най-новият проект бе стартиран през 2014 г., когато бе закупен дентален франчайз от „Интернешенъл груп Заблотски“, включващ общо шест стоматологични клиники, последната от които се разработва в Лондон.

Дентална клиника „Петър Дучев” се намира в сградата на Европейския парламент в София на обща площ от 420 кв.м. Оборудвана е с апаратура, отговаряща на всички световни стандарти за сигурност, и разполага с 3Д скенер, операционен блок, специализирана стерилизационна.

„Безопасността е нашата отличителна черта“ е слоганът на клиниката. Чрез системите на дезинфекция и стерилизация на машини и инструменти, гарантирани от  партньорите Мiele, Dreger и Planmeca, всеки пациент може да бъде сигурен за своето здраве.

Екипът на клиниката осигурява на своите пациенти петзвездна услуга без стрес и в модерна ергономична среда. Зелената линия на клиниката включва мерки и технологии, които са от полза на пациентите, персонала и на първо място на природата.

Социалните й ангажименти са причина тя да бъде номинирана  в категорията „Най-добра социална политика на МСП” в Наградите за отговорен бизнес 2014 на БФБЛ.