Членове

ТЕЛЪС Интернешънъл Eвропа


уебстраница

ТЕЛЪС Интернешънъл Eвропа

За TELUS International Europe

TELUS International Europe е многоезичен контактен център, който от  2004 г. насам предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията  работят повече от 1750 служители на територията на 5 офиса в София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния). Компанията предоставя иновативно обслужване на клиенти по цял свят на повече от 30 езика. За повече информация, моля посетете нашия сайт: www.telusinternational-europe.com.

 

TELUS International

TELUS International, доставчик на услуги за аутсорсинг на бизнес процеси и контактни центрове за клиенти в цял свят, предоставя иновативно обслужване, като поставя клиента винаги на първо място чрез силата на екипната работа, комбинативното мислене и корпоративна култура. TELUS International е глобална дъщерна компания на TELUS, водеща канадска телекомуникационна компания с 11,5 млрд. канадски долари размер на годишните приходи и 13,8 млн. клиенти. В подкрепа на своята философия да даваме там, където живеем (To give where we live), компания TELUS и всички нейни служители са предоставили повече от 300 млн. канадски долара за благотворителност и за организации с нестопанска цел, както и са изработили доброволно повече от 5 млн. часа в подкрепа на местните общности, считано от 2000 г. досега.

14 обществени бордове на TELUS по света са двигателите на местните филантропски инициативи на компанията. От TELUS са горди, че са определени за най-забележителната филантропска организация в света за 2010 г. от Специализираната благотворителна организация по събиране на средства (Association of Fundraising Professionals) - първото по рода си признание от такъв мащаб, присъдено на канадска компания. За повече информация, моля, посетете www.telus.com, www.telusinternational.com, twitter.com/TELUSInt, and delicious.com/TELUSInternational.