Членове

Сиксти Кей


уебстраница

Сиксти Кей

60K е един от най-бързоразвиващите се контактни центрове в България с амбицията да станем водещ лидер и на Балканите. Компанията оперира на национално и международно ниво от офиса си в София. Обслужваме клиенти на повече от 27 езика в 85 държави по света. В компанията работят повече от 600 служители, а тенденцията е за увеличение на персонала.
Обслужваме компании в секторите: електронна търговия, телекомуникации, IT и софтуер, развлечения, пътуване и свободно време, финанси и застраховане, проучвания и други.
Нашият подход към бизнеса е изцяло насочен към клиента във всичко, което правим. Предоставяме нужните експерти, технология и доказани знания в сферата, като едновременно с това полагаме цялостна грижа за неговите крайни потребители, за да има възможност той да се съсредоточи върху основната си бизнес дейност.
Ние знаем, че два бизнеса не са едни и същи и именно поради тази причина предлагаме индивидуални решения, които съответстват изцяло на нуждите, вътрешнофирмената култура, принципите и целите на нашия Клиент. Ние се стараем да ги въплътим успешно в нашата оперативна дейност и обслужването, което предлагаме, като по този начин действията ни се превръщат в естествено продължение на техния бизнес.
Служителите в 60К са най-ценният ресурс в компанията и ние искаме да сме сигурни, че те преминават през точните обучения, притежават правилното поведение и системи, за да предоставят първокласното обслужване, които клиентите на нашите партньори заслужават.