Членове

Грийн Лайф Пропърти Дивелопмент


уебстраница

Грийн Лайф Пропърти Дивелопмент

Грийн Лайф Пропърти Дивелопмънт е строително-инвестиционна компания с 10-годишна история и лидер на пазара на ваканционни имоти. Компанията има реализирани проекти във ваканционното и градско строителство с РЗП от над 120 000 кв.м., както и над 1600 продадени апартамента в Созопол, Банско, Пампорово, София и Бургас.

 

Компанията е създадена с ясната цел да наложи нови стандарти в развитието на недвижимите имоти. Новаторските решения и търсенето на най-високите стандарти за качество са в основата на всеки проект. Комбинацията от двете води до постигане на главната  цел – създаване на среда за живеене, в която хората се чувстват добре и в същото време естествената природа остава непокътната, която се съдържа и в мотото на компанията: „Да изградим бъдещето в хармония с природата”.

В работата си Грийн Лайф е водена от високи етични стандарти и старание за прозрачност към всички свои партньори и клиенти. Главна й цел е да отговори на всички пазарни изисквания и да защити интересите на индивидуалния купувач. Управлението на отношенията с клиенти заедно с прецизността и точността са едни от най-силните предимства на Грийн Лайф. Затова и екипът е изградил доверие и добро име на компанията сред клиенти и партньори.

Компанията има устойчив екип, който знае, че работи в стабилна компания, като нейните клиенти са уверени, че ще получат най-качествения продукт в срок и с това печели тяхното доверие. Партньорите им знаят на база дългогодишно сътрудничество, че те спазват ангажиментите си и държат на думата си. Стабилността на Грийнлайф като компания и екип е тяхната гаранция за устойчиво развитие. Екипността е основна ценност. Със своя професионализъм, поемане на отговорност и отзивчивост един към друг, те предлагат на своите клиенти и партньори професионално отношение, комплексност на услугите и увереност, че ще бъдат разбрани.

Компанията инвестира в дългосрочни отношения с клиенти и партньори. Благодарение на доверието им един към друг, Грийн Лайф има мотивиран и съпричастен екип, лоялни клиенти  и партньори, за които „утре” означава съвместно бъдеще.

През последните 10 години Грийн Лайф Пропърти Дивелопмънт печели редица награди  и номинации:

  • Приз Best Development Bulgaria за Paradide View Holiday Complex, награда на сп. Home Overseas, Великобритания, 2007 г.
  • Приз Best Development – Bulgaria за Evridika Hills, награда на сп. Home Overseas, Великобритания, 2008 г.
  • Приз ”Предприемач на годината в строителството” за изпълнителния директор на Грийн Лайф Пропърти Дивелопмънт, награда на Българската камара на предприемачите в строителството, 2008 г.
  • Номинация „Инвеститор на годината“ за изпълнителния директор на Грийн Лайф Пропърти Дивелопмънт, награда на списание „1 към 1 в строителството“, 2010 г.
  • Приз „Сграда на годината“, първо място за Paradise Gardens & Town House, част от Green Life Beach Resort Sozopol, 2011 г.