Членове

Спиди


уебстраница

Спиди

Основната дейност на Спиди от създаването й до момента е свързана с предлагането на куриерски и транспортни услуги от врата до врата с фирмен транспорт. За времето от основаването на фирмата до сега, Спиди се наложи като една от водещите куриерски компании в България. Услугите на Спиди представляват значителен пазарен дял, който осигурява на компанията водеща позиция на пазара на вътрешни куриерски услуги.

Мрежата от 87 офиса в 55 населени места в страната и собственият автопарк дават възможност за 100% покритие на територията на Република България за целите на фирмата и предлаганите услуги. Към настоящия момент в системата на Спиди се обработват над 550 000 пратки месечно, с тегло от 0,5 кг. до 6000 кг.

През 14-те години от съществуването си, Спиди разшири гамата на предлаганите услуги, като диверсифицира съществуващите и предложи на своите клиенти нови услуги, с които да подпомогне и оптимизира техния бизнес.

Спиди доставя пратки не само на територията на Р България, но вече и до всяка точка на света. В края на 2010г. стана факт и партньорството на Спиди с DPD – може би най-добрата мрежа за сухопътни доставки в Европа. Това даде възможност на клиентите на Спиди да изпращат и получават пратки за и от Европа на изключително атрактивни цени с качество, гарантирано от стандарта DPD.

"Спиди" АД е първата българска куриерска компания, сертифицирана по ISO 9001:2008.