Членове

Кеш Кредит


уебстраница

Кеш Кредит

Кеш Кредит е технологична, небанкова финансова институция, регистрирана в БНБ и е администратор на лични данни. Компанията предоставя бързи, необезпечени микрокредити, чрез технологична платформа в иновативно партньорство с мобилни оператори..

Мтел, част от Телеком Аустрия (Telekom Austria Group), е първия партньор на Кеш Кредит в България, където на клиентите се предоставя достъп до микрофинансиране като част от продуктовото портфолио на мобилния оператор.

Втората компания, която стана партньор на Кеш Кредит в този уникален модел, е мобилният оператор GLOBUL, който е част от Теленор Груп (Telenor Group). Партньорството стартира през юли 2013.

Кеш Кредит е първата и засега единствената компания, която работи в такова интегрирано партньорство. В него, ползите за клиентите и за мобилния оператор са много, тъй като услугата е бърза, технологична, сигурна и заедно с това много удобна.Одобрението се получава до 6 минути, което я прави и най-бързата на пазара. Услугата се предлага в над 600 обекта на Хенди, Мтел, GLOBUL, GERMANOS и собствена търговска мрежа в цялата страна

Основната разлика в услугата на Кеш Кредит е иновативният скоринг, който позволява много по-прецизна оценка на клиентите, както и изцяло автоматизираните процеси.