Членове

Джей Пойнт


уебстраница

Джей Пойнт

Печатна къща Джей Пойнт е компания с традиции в дигиталния широкоформатен и офсетов печат от 2003 г. Благодарение на изградените отдели и екипи от специалисти с богат полиграфически опит и способност за креативни решения фирмата предлага богато разнообразие от продукти и услуги в сферата на печатната и външната реклама.

Печатна къща Джей Пойнт е звено от Джей Пойнт Груп и работи съобразно стандартите за качество ISO 9001:2008 и ISO 14001:2004. Компанията предлага комплексен набор от услуги, сред които рязане по контур, форматиране, лазерно изрязване и гравиране на рекламни материали, ламиниране и каширане, шивашки и довършващи операции за нуждите на външната реклама.

В резултат на високотехнологичното оборудване и експертния персонал J-Point предлага  богат асортимент от рекламни продукти: билбордове, печат върху плоскости, фасадни реклами, брандиране на витрини, “city light” решения, мегабордове, обличане на сгради с рекламни пана (fance building), брандинг на автомобили с фолио, печат върху текстилни материали, лазерно изрязани продукти, гравиране, изработка на светещи рекламни тела и много други.