Членове

ГлаксоСмитКлайн Експорт ООД


уебстраница

ГлаксоСмитКлайн Експорт ООД

ГлаксоСмитКлайн e водеща научноизследователска фармацевтична компания. Тя е втората по големина в индустрията, с близо 100 000 служители в над 100 държави. Мисията ни е да повишаваме качеството на човешкия живот, като осигуряваме възможност на хората да постигат повече, да се чувстват по-добре и да живеят по-дълго. Всеки един от нас е ангажиран с  тази цел и се стреми да я постигне, като дава най-доброто от себе си.

Компанията работи и инвестира в България повече от 20 години. През 2004 ГлаксоСмитклайн ЕООД откри в София първия по рода си мултинационален дистрибуционен център на Балканите, който обслужва 15 държави на Балканите, Кавказ и Централна Азия. Компанията постоянно инвестира в провеждането на множество клинични изпитвания съвместно с водещи специалисти в страната и разчита на доброто сътрудничество в обществени проекти с институции като Министерството на здравеопазването, Националната здравноосигурителна каса, Изпълнителната агенция по лекарствата, медицинските университети, болници и медицински центрове, фондации и други неправителствени организации.

В момента за ГлаксоСмитКлайн ЕООД работят повече от 160 висококвалифицирани служители, а през 2012г. компанията получи поредното си отличие от класацията на AonHewitt, за Най-добър работодател в България - първо място сред фармацевтичната индустрия и второ място в цялостната класация за България в категория „Малки компании”.

Моделът на работа на ГлаксоСмитКлайн, етичните стандарти и нормите за качество, които спазваме са много високи и еднакви навсякъде по света. Дейността на компанията в България е обвързана с осигуряване на качествено и съвременно лечение на българските пациенти, както и със създаване и поддържане на коректно, етично и стабилно партньорство с всички участници в системата на здравеопазването.