Вход за регистрирани потребители

Забравена парола | Регистрирай се

ГОДИШНИ НАГРАДИ ЗА ОТГОВОРЕН БИЗНЕС 2019 - ЦЕРЕМОНИЯ

Кога: 27 февруари 2020 г., 18,30 часа

Къде: хотел „Балкан“, зала „Роял”

Събитието: Церемония по връчването на Годишните награди за отговорен бизнес 2019 - най-утвърденият и престижен национален конкурс за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие. Традиционна инициатива, с която Форумът отличава съществения принос на отговорните компании към служителите, природата и обществото.

Гости: За 17-а поредна година Българският форум на бизнес лидерите ще обяви финалистите и победителите в шестте категории на конкурса и носителя на специалната награда Engage.  Събитието е предназначено за компании-членове на БФБЛ и компании, участвали в конкурса.

Регистрация: За да присъствате на церемонията, моля, регистрирайте се, като въведете своето потребителско име и парола в полето по-горе и след това попълните формуляра за регистрация. При успешна регистрация ще получите имейл с потвърждение от нас. ВАЖНО: РЕГИСТРАЦИЯТА ЗА СЪБИТИЕТО Е ПРЕУСТАНОВЕНА поради изчерпване на капацитета на залата.

Спонсорство: За да подкрепите престижното събитие, което привлича високопоставени представители на институциите, бизнеса, дипломати и медии, моля, вижте СПОНСОРСКИТЕ ПАКЕТИ.

Програма: Моля, вижте предварителната ПРОГРАМА.

Номинации: Пълен списък с всички кандидатури в отделните категории вижте ТУК.

Жури: Номинациите в конкурса се оценяват от авторитетно и независимо ЖУРИ.

Сребърни спонсори: Филип Морис България, М3 Комюникейшънс Груп, Златарна Целье

Бронзови спонсори: Аларик, Дънди Прешъс Металс, ЧЕЗ, Хюлет Пакард Ентърпрайз, управлявано от Селектиум, Шел, Парк Лейн Дивелъпмънтс

Партньори: Катаржина Естейт, Перно Рикар, Загорка

Медийни партньори: БНТ, БНР, БТА, Еconomy.bg, Manager News, твоят Бизнес, Икономист, Инвестор медия груп, NGO.bg, БАПРА, АИКБ, БТПП, DevStyleR

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2020 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: