Вход за регистрирани потребители

Забравена парола | Регистрирай се

За събитието: Седмо издание на нестандартния „Благотворителен търг на звездите”. БФБЛ отново е съорганизатор на събитието в подкрепа на фондация Заедно в час.

Кауза: За поредна година се ангажираме с мисията на Заедно в час да осигури равен достъп до качествено образование за всяко дете в България. Приходите от вечерта са в подкрепа на организацията и учителите по програмата. Заедно в час подготвя и изпраща мотивирани млади професионалисти да преподават в някои от най-нуждаещите се училища в страната.

Програма: В нетрадиционния търг ще имате възможност да наддавате за времето на известни и вдъхновяващи звезди от културната,  артистичната и предприемаческата сфера. Те ще предоставят своя опит, познания и талант на компаниите, които заплатят най-високата сума за 2 часа от тяхното време.

Звездите: Очаквайте списък с потвърдилите звезди.

Кога: 16 октомври 2018 г. (вторник) от 19:00 часа

Къде: зала Мусала” на хотел Хилтън” – София

Такса за участие: 150 лв. Плащането е по банков път. Само резервации, отменени до 24 часа преди събитието, няма да бъдат таксувани.

Регистрация: Моля, попълнете регистрационния формуляр. За целта се регистрирайте на нашия сайт или, ако вече сте регистрирани, въведете своето потребителско име и парола в полето по-горе.

Срок за регистрация: 5 октомври 2018 г. (петък). С оглед на ограничените места най-любезно Ви молим да потвърдите присъствието си в указания срок.

Спонсорство: За да подкрепите каузата на събитието, моля, разгледайте спонсорските пакети.

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2018 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: